RF- hoito

RF-HOITO

Kiinteyttävä kasvohoito

Hoito perustuu energiaan joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihon alaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenimuodostusta, joka kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakappillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin, tuloksena kauniinpi ja tasaisempi iho. Iho kiinteytyy jonka seurauksena rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas myös silmänympärysalueen kiinteytykseen, se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolelle silmäpusseihin. Muita alueita mm. nenän ja suupielten poimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho ja kaulan alueen rypyt ja kiinteytys.
RF- hoito on turvallista ja kivutonta, hieman kevyempänä vaihtoehtona mm. Mikroneulaukselle ja IPL-  laser hoidolle. Se tuntuu lämpöna iholla. Hoitoa ei kuitenkaan suositella raskaana olevalle, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastavalle. Parhaan tuloksen saavuutamiseen suositellaan sarjahoitoa.

 

Hinta: …………………………………………… 70.00€
3x -sarja: ……………………………………… 195.00€

 

 

Sis. Puhdistus, kulmien siistiminen, UÄ-kuorinta tai entsymaattinen kuorinta, RF- hoito, naamio, seerumi ja loppuvoiteet. Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Hoito tehdään kasvoille sekä kaulan iholle. Voidaan hoitaa myös yksittäisiä alueita tarpeen mukaan, esim silmien ympärys tai kaula.
Kesto n. 1,2 h.