Mikroneulaushoidot

 

 

Mikroneulaus rullalla

– Kasvot ja kaula: 100 € / kerta
– 3 kerran sarja 270 €
– Hoito sisältää:

Antibakteerinen puhdistus, Mikroneulaus DMAE ja C-vitamiini ampulli, harsonaamio ja Hyaluron seerumi sekä loppuvoiteet. Kesto n.1h.

Mikroneulauskynä

– Hoito voidaan tehdä 3x sarjana 4-6 viikon välein jonka jälkeen ylläpitohoito 1-2kertaa vuodessa
– Kasvot ja kaula: 100€
– 3x sarjana 270€
– Yksittäiset juonteet: 25€

 

(Kollageenisäikeiden muodostumista lisäävä neulaushoito: ei arpia, ei pigmenttiongelmia. Ensimmäiset tulokset 4-6 viikon kuluessa ensimmäisestä hoidosta. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona.

Neulaus ennen_jalkeen1

 

Neulaus ennen_jalkeen

 

Ihohuokoskuva

-Sinulle. joka haluat uudistaa ihoa pintaa syvemmältä-

Ammattimainen mikroneulauhoito on kehittynyt tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Ihosolut uudistuvat ja verenkierto paranee.
Mikroneulaushoito on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttava, ihoa elvyttävä ja uudistava hoito-ohjelma, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa ihoa. Tulokset alkavat näkyä n. 4 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta ja tulokset paranevat sarjahoidon myötä. Maltti on valttia!

Mikroneulauksella voidaan hoitaa:
Ikääntynyttä ihoa
Arpia (mm. akne- ja raskausarvet)
Selluliittialueita
Suurihuokoista ihoa
Pintajuonteita
Huuliryppyjä
Väsynyttä ihoa
Hoidon kulku

Hoito tehdään meikittömälle iholle ja ennen mikroneulauksen alkamista iho puhdistetaan. Asiakkaalle valitaan steriili mikroneulaus rulla. Neulojen pituus valitaan asiakkaan iän ja ihon kunnon mukaan. Mikroneulauslaitteella rullataan halutut alueet, jonka jälkeen ihoon imeytetään tehoaineet. Hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan täsmävaikutuksen ihossa. Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät tehoseerumit myös imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.
Hoidettava kohta rullataan uudelleen, jonka jälkeen levitetään ihotyypille sopivat tehoaineet sekä voiteet kosteuttamaan ja uudistamaan ihoa luonnollisella tavalla.

Mikroneulaushoito/mikroneulauskynä Dermapen

Dermapen on kolmannen sukupolven aito automaattinen mikroneulauslaite.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat. Kohtisuora neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa.

Mikroneulaushoito perustuu tieteellisiin faktoihin solujen uudistumisesta ja solujen välisestä viestinnästä. Mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa ja viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon, mikroneulojen luomien kanavien kautta. Mikroneulauksen jälkeen tehoaineiden imeytystä voidaan tehostaa imeytysvirralla.

Mikroneulaus- hoito sopii naisille ja miehille. Hoitoa suositellaan:

– Ihon elvyttämiseen, ikääntyvän ihon hoitoon
– Ryppyjen ja juonteiden madaltamiseen
– Arpien hoitoon
– Pigmenttimuutosten hoitoon
– Veltostuneen ihon hoitoon
– Auringon vaurioittaman ihon hoitoon
– Isohuokoiselle iholle
– Paksulle, rasvaiselle ja toimimattomalle iholle.
– Aktiiviaineiden viemiseen syvälle ihoon

Hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona 4-6 vkon välein.

Kysy lisää hoitolasta