Uutuus!

 

Kysy lisää uutuuksista hoitolasta!

Brazilian Brows Brown

Miksi valita Brazilian Brows Henna-kulmavärit?

Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheimmilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Henna-väri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa.

Ei lyijyä
Ei ammoniakkia
Ei vety

Hennavärjäys

Hinta: 22€ sis. Kulmien muotoilun.

Aloe Vera Eye Contour Gel -silmänympärysgeeli 20 ml

Silmänympärysgeeli sisältää kasvipohjaisia uutteita sekä liposomeja, jotka hoitavat ja elvyttävät herkkää silmänympärysihoa. Geeli imeytyy hetkessä ihoon, eikä jätä rasvaista tunnetta, joten se sopii erinomaisesti ennen meikin levitystä. 

Käyttö: Levitä aamuin illoin hellävaraisesti puhdistetulle silmänympärysiholle.

Hinta: 25€

 

 

Tri-Daytox Protection Concentrate Antioxidant Hyaluronic Serum -seerumi 30 ml

Kehitetty tukemaan ihon omia suojatoimintoja vapaita radikaaleja vastaan. Seerumin teho kiteytyy kolmen ainesosan yhdistelmään HSB:en eli hyaluronihappoon, Syn-Colliin ja BioDtoxiin. Hyaluronihappo sitoo ja säilöö kosteuden ihoon. Syn-Coll aktivoi kollageenisynteesiä. BioDtox ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen päivä- tai yövoidetta.

Hnta 30€

Nyt uutuus tuote! Retinol peptid 0.3 % (Yövoide)

Hinta 49€
– Ikääntyvälle iholle (rypyt juonteet)
– Pigmenttimuutoksiin
– Epäpuhtaalle iholle

Podofix kynnenoikaisu menetelmä

Nyt saatavilla Podofix kynnenoikaisu menetelmä, soveltuu lähes kaikenlaisille epämuodostuneille, sisäänkasvaneille, taipuneille kynsille. Helppo asentaa ei aiheuta kipuja koska valmiiksi taivuteltu jousi asennetaan kynnen päälle ei kynsinauhan alle. Pysyy pitkään 1-3kk, liuska vaihdetaan kunnes haluttu tulos saavutettu.

Hinta : 35€ kynsi

Sininen Suihkusandaali 1 kpl

Onko jalkapohjien ja jalkaterien pesu hankalaa, tai0030101_1
unohtuuko se helposti? Suihkusandaali on nerokas keksintö, joka helpottaa elämää joka ikinen päivä! Suihkusandaalin avulla jalkojen pesusta tulee tehokasta,
miellyttävää ja jopa hauskaa! Sandaali kiinnittyy kylpyhuoneen lattiaan pohjassa olevien imukuppien avulla, jolloin jalkaa on helppo hangata harjaksia vasten.
Joillakin saattaa ihan fyysiset rajoitteet estää jalkojen
huolellista pesua. Toiset taas esim. lapset eivät
aina muista tai viitsi pestä jalkojaan huolella. Suihkusandaalia
on niin kiva käyttää, että homma hoituu
vauvasta vaariin. Kesällä niin lapset kuin aikuisetkin
juoksevat paljain jaloin ulkona ja jalkapohjat likaantuvat.
Laita sandaali ulko-oven lähettyville, vesivatin
pohjalle kiinnitettynä. Ohikulkiessa voi jalat pestä nopeasti
ja mennä puhtain jaloin sisään. Nyt kolmena
värinä sininen, valkoinen ja pinkki. Voi pestä pyykinpesukoneessa

Konjac sponge Collagen kasvoille

Konjac-kasvin juuresta tehty sieni kasvojen hoitoon ja puhdistukseen. 100 prosenttia luonnollista kasvikuitua. Ihana kotihoitotuote!

Collagen sieni sisältää syvänmeren kaloista saatua kollageenia, ja se kosteuttaa ja ravitsee 747001ihoa. Sienen avulla ihosta tulee pehmeämpi ja joustavampi. Sopiva erityisesti aikuiselle iholle.

Käyttöohjeet:
Pidä sientä 3-5 minuuttia lämpimän veden alla ja purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä (älä väännä ettei sieni repeä!). Puhdista iho pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai käytä myös hieman puhdistusainetta. Käytön jälkeen huuhdo sieni, purista se kuivaksi ja ripusta kuivumaan.

Hinta 10 €

 

Konjac sponge Bamboo Charcoal kasvoille747002

Konjac-kasvin juuresta tehty sieni kasvojen hoitoon ja puhdistukseen. 
100 prosenttia luonnollista kasvikuitua. Ihana kotihoitotuote!
Bamboo Charcoal sieni on tarkoitettu erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Sienessä on luonnollista bambuhiiltä joka puhdistaa ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talin eritystä. Samalla se kuorii ihoa hellästi.

Hinta 10 €

 

Konjac sponge Lycopene- ja Silk-vartalolle747004

Konjac-kasvin juuresta tehty sieni vartalon hoitoon ja puhdistukseen. 
100 prosenttia luonnollista kasvikuitua. Ihana kotihoitotuote! Mitat märkänä: 12 x 7,5 x 2,5 cm.

Lycopene sieni sisältää lykopeenia joka uutetaan tomaatista, ja sen sisältämät antioksidantit auttaa ihoa suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan. Auttaa ihon ikääntymiseen, kosteuttaa ja pehmentää.

Hinta 14 €

Byothea kasvojen hoitotuotteet

BYOTHEA on uusi ammattisarja hoitolakäyttöön ja jälleenmyyntiin. Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTHEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTHEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTHEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista aineisosista. BYOTHEA tuotteet on valmistettu Italiassa.

EI SISÄLLÄ PARABEENEJA – PARAFIINIA – OMG – SLS – SLES

Sarjasta löytyy kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet, osa voiteista 24h. voide eli 1 tuote riittää.

Hinnat puhdistustutteet 15€, kosteusvoiiteet 25e – 29€

Mikroneulauskynä!

Sähkökäyttöinen mikroneulauskynä on kehitetty eityisesti ryppyihin ja syvempiin yksittäisiin juonteisiin. Hoitokohteena esim. silmänympärykset, huuli ja Sipelius (otsa) juonteet. Voidaan hoitaa myös koko kasvojen alue. Hoito on nopea neulan pituuden voi säätää 0.20 mm aina 3 mm saakka, tarvittaessa voidaan tehdä pintapuudutus. Hoidon aikana ihoon imeytetään tarvittavat aineet esm. Kollageeni, Hyaluronic, A -C vitamiini.  Vaihdettavan hoitopään ansiosta hoito on myös edullinen riippuen hoidettavien alueiden määrästä alkaen 30 € 

Kysy lisää hoitolasta✒