Uutuus!

 

Kysy lisää uutuuksista hoitolasta!

Aloe Vera Eye Contour Gel -silmänympärysgeeli 20 ml

Silmänympärysgeeli sisältää kasvipohjaisia uutteita sekä liposomeja, jotka hoitavat ja elvyttävät herkkää silmänympärysihoa. Geeli imeytyy hetkessä ihoon, eikä jätä rasvaista tunnetta, joten se sopii erinomaisesti ennen meikin levitystä. 

Käyttö: Levitä aamuin illoin hellävaraisesti puhdistetulle silmänympärysiholle.

Hinta: 25€

 

 

Tri-Daytox Protection Concentrate Antioxidant Hyaluronic Serum -seerumi 30 ml

Kehitetty tukemaan ihon omia suojatoimintoja vapaita radikaaleja vastaan. Seerumin teho kiteytyy kolmen ainesosan yhdistelmään HSB:en eli hyaluronihappoon, Syn-Colliin ja BioDtoxiin. Hyaluronihappo sitoo ja säilöö kosteuden ihoon. Syn-Coll aktivoi kollageenisynteesiä. BioDtox ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen päivä- tai yövoidetta.

Hnta 30€

Uutuushoito: Hydra Facial 6 step

Hoito sisältää 6 eri laitehoitoa sekä naamion ja loppuvoiteet, Hinta: 70€
Alkupuhdistus, ihon lämpöpehmennys, Hydra Facial syväpuhdistus, Ihon Otsonointi, Mikrohieronta, RF-kiinteytys, UÄ- kuorinta (tarvittaessa), ampuli ja seerumi, naamio, kylmähoito sekä loppuvoiteet, hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuoteilla. kesto n. 1,2 h.
Hoito syväpuhdistaa, kirkastaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa.

Nyt uutuus tuote! Retinol peptid 0.3 % (Yövoide)

Hinta 49€
– Ikääntyvälle iholle (rypyt juonteet)
– Pigmenttimuutoksiin
– Epäpuhtaalle iholle

RF- Radio frekvenssi hoito

Kiinteyttävä kasvohoito

Hoito perustuu energiaan joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihon alaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenimuodostusta, joka kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakappillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin, tuloksena kauniinpi ja tasaisempi iho. Iho kiinteytyy jonka seurauksena rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas myös silmänympärysalueen kiinteytykseen, se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolelle silmäpusseihin. Muita alueita mm. nenän ja suupielten poimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho ja kaulan alueen rypyt ja kiinteytys.
RF- hoito on turvallista ja kivutonta, hieman kevyempänä vaihtoehtona mm. Mikroneulaukselle ja IPL-  laser hoidolle. Se tuntuu lämpöna iholla. Hoitoa ei kuitenkaan suositella raskaana olevalle, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastavalle. Parhaan tuloksen saavuutamiseen suositellaan sarjahoitoa.
Hinta: 70€
3x -sarja: 180€
Sis. Puhdistus, kulmien siistiminen, UÄ-kuorinta tai entsymaattinen kuorinta, RF- hoito, naamio, seerumi ja loppuvoiteet. Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Hoito tehdään kasvoille sekä kaulan iholle. Voidaan hoitaa myös yksittäisiä alueita tarpeen mukaan, esim silmien ympärys tai kaula.
Kesto n. 1,2 h.

Podofix kynnenoikaisu menetelmä

Nyt saatavilla Podofix kynnenoikaisu menetelmä, soveltuu lähes kaikenlaisille epämuodostuneille, sisäänkasvaneille, taipuneille kynsille. Helppo asentaa ei aiheuta kipuja koska valmiiksi taivuteltu jousi asennetaan kynnen päälle ei kynsinauhan alle. Pysyy pitkään 1-3kk, liuska vaihdetaan kunnes haluttu tulos saavutettu.

Hinta : 35€ kynsi

Sininen Suihkusandaali 1 kpl

Onko jalkapohjien ja jalkaterien pesu hankalaa, tai0030101_1
unohtuuko se helposti? Suihkusandaali on nerokas keksintö, joka helpottaa elämää joka ikinen päivä! Suihkusandaalin avulla jalkojen pesusta tulee tehokasta,
miellyttävää ja jopa hauskaa! Sandaali kiinnittyy kylpyhuoneen lattiaan pohjassa olevien imukuppien avulla, jolloin jalkaa on helppo hangata harjaksia vasten.
Joillakin saattaa ihan fyysiset rajoitteet estää jalkojen
huolellista pesua. Toiset taas esim. lapset eivät
aina muista tai viitsi pestä jalkojaan huolella. Suihkusandaalia
on niin kiva käyttää, että homma hoituu
vauvasta vaariin. Kesällä niin lapset kuin aikuisetkin
juoksevat paljain jaloin ulkona ja jalkapohjat likaantuvat.
Laita sandaali ulko-oven lähettyville, vesivatin
pohjalle kiinnitettynä. Ohikulkiessa voi jalat pestä nopeasti
ja mennä puhtain jaloin sisään. Nyt kolmena
värinä sininen, valkoinen ja pinkki. Voi pestä pyykinpesukoneessa

Konjac sponge Collagen kasvoille

Konjac-kasvin juuresta tehty sieni kasvojen hoitoon ja puhdistukseen. 100 prosenttia luonnollista kasvikuitua. Ihana kotihoitotuote!

Collagen sieni sisältää syvänmeren kaloista saatua kollageenia, ja se kosteuttaa ja ravitsee 747001ihoa. Sienen avulla ihosta tulee pehmeämpi ja joustavampi. Sopiva erityisesti aikuiselle iholle.

Käyttöohjeet:
Pidä sientä 3-5 minuuttia lämpimän veden alla ja purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä (älä väännä ettei sieni repeä!). Puhdista iho pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai käytä myös hieman puhdistusainetta. Käytön jälkeen huuhdo sieni, purista se kuivaksi ja ripusta kuivumaan.

Hinta 10 €

 

Konjac sponge Bamboo Charcoal kasvoille747002

Konjac-kasvin juuresta tehty sieni kasvojen hoitoon ja puhdistukseen. 
100 prosenttia luonnollista kasvikuitua. Ihana kotihoitotuote!
Bamboo Charcoal sieni on tarkoitettu erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Sienessä on luonnollista bambuhiiltä joka puhdistaa ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talin eritystä. Samalla se kuorii ihoa hellästi.

Hinta 10 €

 

Konjac sponge Lycopene- ja Silk-vartalolle747004

Konjac-kasvin juuresta tehty sieni vartalon hoitoon ja puhdistukseen. 
100 prosenttia luonnollista kasvikuitua. Ihana kotihoitotuote! Mitat märkänä: 12 x 7,5 x 2,5 cm.

Lycopene sieni sisältää lykopeenia joka uutetaan tomaatista, ja sen sisältämät antioksidantit auttaa ihoa suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan. Auttaa ihon ikääntymiseen, kosteuttaa ja pehmentää.

Hinta 14 €

Byothea kasvojen hoitotuotteet

BYOTHEA on uusi ammattisarja hoitolakäyttöön ja jälleenmyyntiin. Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTHEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTHEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
BYOTHEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista aineisosista. BYOTHEA tuotteet on valmistettu Italiassa.

EI SISÄLLÄ PARABEENEJA – PARAFIINIA – OMG – SLS – SLES

Sarjasta löytyy kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet, osa voiteista 24h. voide eli 1 tuote riittää.

Hinnat puhdistustutteet 15€, kosteusvoiiteet 25e – 29€

Mikroneulauskynä!

Sähkökäyttöinen mikroneulauskynä on kehitetty eityisesti ryppyihin ja syvempiin yksittäisiin juonteisiin. Hoitokohteena esim. silmänympärykset, huuli ja Sipelius (otsa) juonteet. Voidaan hoitaa myös koko kasvojen alue. Hoito on nopea neulan pituuden voi säätää 0.20 mm aina 3 mm saakka, tarvittaessa voidaan tehdä pintapuudutus. Hoidon aikana ihoon imeytetään tarvittavat aineet esm. Kollageeni, Hyaluronic, A -C vitamiini.  Vaihdettavan hoitopään ansiosta hoito on myös edullinen riippuen hoidettavien alueiden määrästä alkaen 30 € 

Kysy lisää hoitolasta✒