Byotea kasvohoidot

Byothea kasvohoidot

Byothea kasvohoidot: 60 €

Kosteuttava

Erityisesti väsyneelle, kuivalla ja kosteuden menettäneelle aikuiselle iholle. Välittömästi syväkosteuttava, pitkäkestoinen vaikutus

Rauhoittava

Hellävarainen, rauhoittava hoito herkälle iholle. Viikunakaktuksen öljyllä vahvistettu koostumus rauhoittaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti, ehkäisee kasvojen punoitusta. Aikaansaa yhtenäisen, raikkaan ja kosteutetun ihon. Soveltuu kaikista herkimmällekin iholle, erinomainen vähentämään couperosaihon punoitusta.

Kirkastava

Virkistävä ja jälleenrakentava hoito. 8% sekoitus kuorivia happoja. Jälleenrakentaa ja uudistaa ihoa, voimakkaasti kosteuttava ja virkistävä vaikutus aikaansaa uskomattoman yhtenäisen, kimmoisan ja samettisen ihon. Suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä, SPF 20.

Hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen,  höyrytyksen ja kuorinnan, hieronnan, naamion, hoidon mukaisen seerumin ja  loppuvoiteet. Hoito tehdään hoitotyypin mukaisilla Byothea-tuotteilla. Kesto n. 1 h

BYOTEA on uusi ammattisarja hoitolakäyttöön ja jälleenmyyntiin. Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraation saanut BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta.
BYOTEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. BYOTEA tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista. BYOTEA tuotteet on valmistettu Italiassa.
EI SISÄLLÄ PARABEENEJA – PARAFIINIA – OMG – SLS – SLES
Kaikki BYOTEA tuotteet ovat nikkelitestattuja varmistaen pitoisuuden alle 1 osa miljoonasta.